top of page

het Rond

in samenwerking met Rosa Jonkman

Ruimte om te spelen, te bewegen, te relaxen, ruimte voor tentoonstellingen en onverwachte ontmoetingen. Een beweeglijk paviljoen bestaande uit nieuwe dynamische tussenruimte, ruimtes om te ontdekken

Een levensgroot spel voor iedereen, gecomponeerd door iedereen. Den Bosch wordt gekenmerkt door een grote diversiteit. Dit is vertaald naar een structuur die de bewoners van de stad niet limiteert maar juist ruimte biedt voor meerdere scenario's. Hierdoor kunnen de harde scheidingslijnen binnen een stedelijk weefsel vervagen en juist de sociale samenhang versterken!

Door de vrijheid die de structuur biedt, ontstaat er een cultureel landschap in een stedelijke omgeving. Het landschap draagt bij aan constante vernieuwende beleving en beweging waar onder andere studenten hun werk kunnen exposeren. Ontelbare composities kunnen worden gebouwd door het schuiven en roteren van de wandelementen. De mogelijkheden zijn grenzeloos en ongelimiteerd. Een paviljoen die een gevoel van vrijheid oproept en waar de maakbaarheid van de omgeving centraal staat. 

bottom of page